SEE YOU TOMORROW

TYLÖSAND SPA GETAWAY

tylosand
Efter 2,5 times togtur nåede vi frem til Hotel Tylösand i Halmstad, Sverige. Vi blev indlogeret på det fineste værelse, og blev vist rundt på hotellet, som har vundet flere priser, og som rummer alt fra spa, kunst (alle vegne, mit hjerte bankede SÅ hurtigt!), og mange restauranter.

Både Philip og jeg fik en “hamam”-behandling; som er en kropsbehandling, hvor hele kroppen samt ansigt peales og smøres ind i diverse olier. Det var enormt afslappende og dejligt, og da jeg faktisk ikke har fået mange hverken behandlinger, massager eller andet i mit liv, var det virkelig noget, jeg kommer til at huske. Om aftenen drak vi drinks og spiste den dejligste middag på hotellets nyeste restaurant Leif, hvor vi startede med seafood og carpaccio til forret, kronvildt til hovedret og ost samt créme brûlee til dessert. Det var virkelig lækkert! Vi var begge super trætte, og gik derfor rimelig tidligt i seng, stod op næste dag og spiste supergod brunch om morgenen. Herefter benyttede vi os af bade- og spafaciliteterne, og efter checkout gik vi rundt og beundrede kunstfotografierne på hotellet (som også har et decideret galleri), og gik en tur langs den smukke strand. En enormt god og anbefalesværdig oplevelse!

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU TOMORROW