SKAGEN X LEATHERPROJECTS

THE NOVEMBER LIST BY MARIE JEDIG X FP

Vi er egentlig ved at være med månedens ende, men I skal alligevel ikke snydes for mit månedlige filmprojekt med Fashion-Post, nemlig The List, som denne gang er baseret på følgende tre items: Mine nye Louis Vuitton øreringe, en grungeinspireret top fra Philip Lim og et par helt fantastiske plateaustøvler fra Céline. Se mig spille luftguitar, cykle i luften, og ikke mindst hvordan jeg har stylet de tre items i denne video! Husk at se videoen i HD.

1 comment

  • Laura

    Det er sjovt, at du laver din stemmer om i løbet af videoen. Jeg synes ofte, de videoer her kommer til at virke alt for “kunstige” og ihærdige..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAGEN X LEATHERPROJECTS