THRASHER

SKAGEN X LEATHERPROJECTS

skagen
Lørdag eftermiddag bevægede jeg mig ud i regnen for at deltage i lanceringen af Skagens nyeste projekt; nemlig et designsamarbejde med LeatherProjects (designet af Jeppe Dencker) med en fin, lille kollektion af lædervarer, bestående af to tasker, en kortholder og et lommeur. Alle designs er håndlavede, og rammer en skøn, dansk minimalistisk stil, som jeg er kæmpe fan af – og det var netop ideen bag designsamarbejdet: At skabe og indkapsle essensen af god, dansk stil, hvilket jeg synes, er lykkedes til perfektion.

Eventet fandt sted i Skagens fine butik, Vimmelskaftet 42, lige ved Yorks Passage i København K, og der var snacks og bobler – både til os bloggere og de forbipasserende kunder.

Jeg er ret vild med håndtasken i et clean, lidt råt cut, som fåes i to farver; mørkebrun og navyblå. Størrelsen er god til en bytur, og så emmer de af god kvalitet.

Skagen står for mig som godt, dansk design i en minimalistisk og enkel stil, og er virkelig et brand, som jeg er stolt over at repræsentere. Læs mere om samarbejdet her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SKAGEN

4 comments

 • Mille

  Hvilken størrelse har du købt buskerne i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Har du tilfældigvis stødt på en flot kjole, man kan bruge til galla på gym, fornylig?
  Jeg går i 2.g og “dresscoden” er kjole til knæene og også gerne kortere – går efter en lidt unik en lol

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THRASHER