WEEKDAY PARTY COLLECTION EVENT IN BERLIN

#SHAREYOURSEXY X CALVIN KLEIN


Zalando
har sammen med Calvin Klein Underwear, i forbindelse med den nye #shareyoursexy kampagne, spurgt mig, hvad det, at følendig sexet, betyder for mig: Det, at føle sig sexet, hænger for mig sammen med både selvtillid og selvværd. Sexethed er både en følelse og en sindstilstand, der føles som en eksplosion af power i kroppen, og som giver energi til at tage udfordringer op, og vise verden, hvem, der bestemmer. Sexethed kan derfor både være en duft, en smag, kemien mennesker imellem, et scenarie eller noget helt andet – sexethed handler altså om oplevelsen af duften, smagen, kemien eller scenariet.

For mig giver denne følelse mig modet til at møde hverdagen med et positivt og stærkt mind set, og derved overkomme eventuelle forhindringer på min vej. Derfor er sexethed vigtig for mig; fordi den giver kraft og energi.

For at hjælpe følelsen på vej, kræver det selvfølgelig først og fremmest, at man føler sig godt tilpas i sig selv og sine omgivelser. Disse ting kan let påvirkes i en positiv retning; sørg for, at være den bedste udgave af dig selv, både fysisk og psykisk – spis og sov ordentligt – gør ting, der gør dig glad og som udfolder dig rent menneskeligt og kreativt – og klæd dig efter komfort, humør, kropstype og stil. En simpel, lille ting, som at være iført det helt rigtige sæt undertøj kan f.eks. for mig være enormt afgørende for min generelle fremtoning og udstråling. Der kan læses mere om #shareyoursexy kampagnen her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ZALANDO

1 comment

  • S

    At føle sig* ;-) Jeg tror sgu noget af det vigtigste er at føle sig tilpas i sin egen krop, ellers vil “sexede scenarier” osv bare føles kejtet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY PARTY COLLECTION EVENT IN BERLIN