LOUIS VUITTON EARRINGS

SCHOLL GELACTIV-INDLÆGSSÅLER OG DEN SJOVESTE BLOGGEROPLEVELSE

feet
Jeg har samarbejdet med Scholl af flere omgange, og derfor også nævnt produkterne her på bloggen førhen. Det er faktisk sådan, at hver gang, min søster og/eller mor er på besøg, så skal vi lave en lille spa-seance, hvor vi plejer vores hud – og her er fødderne selvfølgelig inkluderet. Jeg er derfor gået hen og blevet virkelig glad for mange af Scholls produkter, og testet dem i en lang periode.

Nu er Scholl så på markedet med et nyt produkt, som jeg selvfølgelig også glæder mig til at teste, nemlig nye GelActiv-indlægssåler, som er indlægssåler, du placerer i skoen for bedre komfort og mindre belastning. Jeg er efterhånden blevet lidt af en bypige, hvis jeg selv skal sige det, og bevæger mig af samme årsag også rundt en del, særligt i Indre by, hvor jeg bor, i løbet af en dag. Derfor giver det rigtig god mening for mig med sådanne indlægssåler, for at passe bedst muligt på mine små fusser.

I aften har jeg fået muligheden for at deltage i det sjoveste event i forbindelse med Scholls lancering af GelActive-indlægssålerne – jeg skal nemlig på en lang gåtur mellem tre restauranter i København sammen med tre andre bloggere, og to af mine gode veninder. Jeg skal derfor både på Madklubben, Tony’s, Bistro Royal, Hanzö og Bar Next Door, og jeg GLÆDER MIG! Det er fantastisk at få muligheden for så seje oplevelser som blogger, og jeg kan ikke vente med at smage den gode mad og hygge med skønne mennesker. Jeg lover at opdatere aftenen igennem på Instagram, og selvfølgelig også at lave et opfølgende indlæg her på bloggen. God aften til jer også!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SCHOLL

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON EARRINGS