ECCO SNEAKERS AND "SUIT"

SCHOLL DINNER

Untitled-1
Middagen med Scholl i torsdags var simpelt hen så hyggelig, sjov og underholdende! Vi startede på Madklubben i Store Kongensgade, hvor vi fik præsenteret det nye produkt, nemlig GelActive sålerne, og fik lov til at “testkøre” dem gennem aftenen. Efter en lille appetizer gik vi videre mod Tony’s, hvor forretten ventede. På vejen blev vi mødt af en komiker, der optrådte. Efter Tony’s gik vi til en af mine favoritsteder i København, nemlig Bistro Royal, hvor vi spiste den lækreste hovedret – på vejen derhen var der underholdning i form af breakdance. Til sidst bevægede vi os mod søerne og Hanzö, hvor vi spiste ikke mindre end tre skønne desserter.

Jeg bar GelActive sålerne fra Scholl hele aftenen, og har efterfølgende lagt sålerne ned i to par af mine sko som ekstra komfort. Det er virkelig rart, når man, som mig, går meget rundt til fods, med ordentlig komfort og støtte.

Middagen blev afholdt i samarbejde med Scholl, og sammen med tre andre bloggere (Mette Marie, Silas Holst og Cana Buttenschøn) Jeg havde desuden fået lov til at invitere Anne og Mille med, og det var rart at kunne dele den gode oplevelse med to af mine bedste veninder.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SCHOLL

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ECCO SNEAKERS AND "SUIT"