TYLÖSAND SPA GETAWAY

PSST! KØB MIN GARDEROBE…FØR ALLE ANDRE!

K
Jeg står overfor en kæmpe (!) garderobeoprydning, og der kan derfor lige nu bydes på alt fra mit klædeskab. Jeg tænker, at der måske sidder nogen derude med favoritter, og så er det ærgerligt at komme i bud-runde med andre hidsige mode entusiaster, og derfor lader jeg jer tage første skridt, og selv kontakte mig, hvis der er noget fra garderoben, I har set her på bloggen eller Instagram, der kunne have interesse: F.eks. min denim 2.55’er fra Chanel, en af mine striktrøjer fra Céline, min Philip Lim trenchcoat, et hårbånd fra Sakura eller et par sneakers? (Sælger dog ikke LV jeans, støvler samt taske, ellers er stort set alt andet muligt!) Send mig et link eller billede af de items, du er interesseret i, samt en pris – så tager vi den derfra. Kontakt marie_jedig@hotmail.com.

56 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYLÖSAND SPA GETAWAY