20% RABAT PÅ ASOS.COM

PERFECT FALL BOOTS

aldo1
ALDO BOOTS || & OTHER STORIES SKIRT || WACKERHAUS SILK SHIRT

Det er ved at blive koldere udenfor, men støvlerne her fra ALDO gør det alligevel muligt at være iført hæle, selvom kulde og sjap hersker. Disse støvler er en klassisker, der vil holde mange år fremover, og som forener chelsea boots med en mere sexet og kvindelig støvle. Jeg har her kombineret støvlerne med en kort nederdel og silkeskjorte for et klassisk, sofistikeret og underspillet look, som både holder til hverdag og fest.

I morgen holder ALDO Black Friday med 25% på alt både online og i butik – det er derfor en god mulighed for at tage forskud på juleglæderne, og købe en lille gave til sig selv, eller én, man holder af. Følg med på Aldos facebookside for at få tips ang. udsalg og rabatter fremover, og se mine favoritter fra Aldo her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ALDO

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% RABAT PÅ ASOS.COM