A COOL SUIT IN 100% SILK FROM ASOS...ON SALE

NEW WHITE ECCO LEATHER SNEAKERS #PARTOFMYWORLD

runrun
Jeg har tidligere snakket om mit forhold til ECCO-sko, som går tilbage til barndommen, hvor jeg, grundet indadvendt fodstilling, kun kunne gå i fodtøj fra netop ECCO (hvilket faktisk reddede mig fra en operation – ret sejt, synes jeg), og ECCO står derfor stadigvæk for mig som praktisk og komfortabelt fodtøj i god kvalitet og godt, dansk design. ECCO har dog virkelig formået at oppe sig på designfronten de seneste par år, og er nu klar med en ny kollektion af seje sneakers, som rammer helt rigtigt i modebilledet lige nu. Hele kollektionen kan ses her, og jeg har udvalgt min personlige favorit.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ECCO

6 comments

 • Helene

  Hvem er fotografen af billedet bag skoene? Så fedt billede!

  Venligst Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Marie.
  Lige et spørgsmål ude af kontekst: Har du stadig dine Celiné Geometric solbriller, og (hvis ja) kunne du overveje at sælge dem? :)

  Mvh. Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det har jeg – vil dog ikke sælge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er de flotte :smiley: Hvor meget koster de, og er de i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   De koster 1000kr. og er i butikkerne nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A COOL SUIT IN 100% SILK FROM ASOS...ON SALE