VINTAGE VALENTINO SWEATSHIRT, H&M TREND TROUSERS AND MARNI SNEAKERS

KARL LAGERFELD PRIVATE CLUB

privateclub
Karl Lagerfeld har lanceret en ny parfume inspireret af ideen om et ung og sexet par, der farter rundt mellem fester og klubber i luksuriøse underground locations – og som omgående fanger alles opmærksomhed. Denne story telling bag parfumen synes jeg, er enormt lækker og passende til den forførende, cool og sensuelle duft.

Karl Lagerfeld er en af de sejeste mennesker i modebranchen, ifølge mig. Et af mine favoritcitater fra ham lyder således “I’m very down to Earth, I’m just not from this Earth.”, og er ikke blot en perfekt beskrivelse af duften her, men også et citat, jeg virkelig genkender mig selv i, og som jeg kan relatere til. Kender I det, at hjertet næsten kan stå stille, når man læser et citat, der er så spot on?

Duften her er, ligesom Karl Lagerfeld, af stærk karakter, som godt kunne gå hen og blive en klassiker. Den er sød, sensuel og sexet. Jeg er i hvert fald kæmpe fan.

SPONSORERET INDHOLD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE VALENTINO SWEATSHIRT, H&M TREND TROUSERS AND MARNI SNEAKERS