THE NOVEMBER LIST BY MARIE JEDIG X FP

PARTY DRESS SEASON

kjolekollage
SPONSORERET INDLÆLG: 1. STELLA MCCARTNEY || 2. & OTHER STORIES || 3. BALENCIAGA || 4. GUCCI || 5. THE ROW || 6. J. CREW

Lyst er en side, jeg ofte ender på, når jeg søger efter bestemte styles. Lyst samler nemlig de bedste styles fra store såvel som små designerbrands (alt fra & Other Stories til f.eks. Balenciaga) og præsenterer dem let tilgængeligt, således, at du principielt handler fra mange forskellige butikker gennem shoppen. Det er derved let, overskueligt og virkelig smart at shoppe online!

Jeg er festsæsonen ved at være over os, både i forhold til julefrokoster, juledagene og nytår – og jeg har derfor valgt at sætte fokus på fine kjoler, du kan bruge til sådanne lejligheder, men som eventuelt også kan dresses ned og bruges til hverdag. Jeg forsøger personligt at tænke i flere stylingmuligheder, særligt når jeg shopper “finere” beklædningsdele, for ikke at reducere brugen af et nyt item til et engangsshow. Se hele Lysts udvalg af kjoler her.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE NOVEMBER LIST BY MARIE JEDIG X FP