PICTURES FROM BARCELONA

…HAR DU FÅET KÆRESTE?

kæreste
Meget her på bloggen og i modebranchen generelt handler om materialisme og kærlighed til genstande og objekter. Lige nu er mine tanker dog et helt andet sted: Jeg er helt og aldeles – head over heels – op til skyerne – svimmel af tanker omkring kærlighed og drevet af en ekstrem følelse af forelskelse. Jeg er et følsomt menneske, og når jeg rammes, så rammes jeg hårdt. Denne gang føles det ikke blot overjordisk, men også ægte, intenst og reelt. Jeg har faktisk været i gang med dette indlæg en del tid, og derfor er præcis denne følelse dugfrisk og levende i skrivende stund. Ligeledes har jeg skrevet og slettet af mange omgange, så hvis indlægget kommer til at fremstå rodet, har I her forklaringen.

Prinsen hedder Philip, han er 24 år gammel og et gennemgribende godt bekendskab: Sød, kærlig, sjov, ambitiøs, samt god til og for mig. Jeg vil nærmest sige perfekt for mig. Sjældent har jeg smilt så meget, og haft så godt fat i mit indre følelsesliv. Egentlig vil jeg ikke sige så meget mere lige nu, da I helt sikkert kommer til at stifte bekendskab med ham i fremtiden, og da forholdet endnu er nyt og sprødt – han skulle nødig blive skræmt helt væk! He he. Dog føler jeg, at jeg skylder jer en forklaring. Jeg skriver også dette indlæg nu for at skabe en smule mere ro i mit Instagram-feed (jeg forstår dog godt nysgerrigheden!), da I måske allerede nu har set ham på Instagram og/eller Snapchat (mariejedig).

Så… Jeg er glad! Virkelig glad faktisk. Og jeg håber, at I vil dele min entusiasme. Det føles næsten mærkeligt at holde en så stor nyhed skjult for jer, og det føles helt godt at få hjertet lettet. Nu vil jeg dog gøre noget lidt utraditionelt, og kaste bolden videre til jer! Har I nogle spørgsmål, I brænder inde med, så skyd løs! Så vil jeg i samråd med min mr. Loverboy besvare efter bedste evne (og selvfølgelig stadigvæk indenfor rimelighedens grænser).

20 comments

 • Marie

  Dejligt at læse dette indlæg, kærligheden er allerstørst her i denne verden:)
  Hvordan har dit og sophus relation udviklet sig efter Philip er kommet ind i dit liv? Du har brugt meget tid med din ex, og hvordan har Philip det med at I omgås? Eller ses i ikke mere?
  Hvad forelskede du dig i ved ham og omvendt?efter hvor mange dates blev I kærester?hvad laver han til daglig? Er I flyttet sammen siden du skrev noget med at “I” havde fået ny sofa på instagram?
  Knus en nysgerrig læser der er glad for at måtte få bolden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Og må vi få svarene i en video enten bare med dig, eller endnu bedre med jer begge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hvor tit er i sammen og hvad laver i, når I er sammen? Hvad er jeres foretrukne ting at lave på de tre første date og hvordan mødte I hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Tillykke med det! Hmm, dig forrige forhold, har du ingen kontakt med ham, og hvad er anderledes denne gang?
  Tillykke endnu engang, og klær hinanden pisse godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er jeg glad på dine vegne! :smile: Jeg har fulgt med på de sociale medier, og han ser rigtig sød ud :sweat_smile:

  Hvordan mødtes I, om man må spørge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tillykke med kærligheden, du fortjener det :147: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Uh, jeg vil faktisk gerne vide hvad hans personligheds type er i forhold til det der infj osv? :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tak fordi du deler det med os og tillykke :) jeg havde egentlig ikke nogen spørgsmål indtil jeg stod nede i mad og vin sektionen i magasin. Spørg mig ikke hvorfor… Jeg vil høre om hvorvidt, at det at få børn fylder i din bevidsthed, når du vælger kæreste? Er det noget du/I forholder jeg til – altså fremtidsplaner, eller tænker du kun hvordan I har det nu og her ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hehe ham har jeg matchet med på tinder, gad vide om det er der I har mødt hinanden :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hmm, lidt mærkelig og irrelevant bemærkning efter min mening :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Jep,det var også meget random skrevet,men Marie skriver jo selv at hun bruger tinder, så det kunne da sagtens være de havde mødt hinanden derigennem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke til jer begge to fordi i har fundet hinanden :) håber det vil blive et bekendskab fuld af forelskelse og eventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Ih, stort tillykke med kærligheden! Ej, jeg er også vildt nysgerrig- men på den gode måde! Jeg har lyst til at vide alt fordi det er så dejligt og smittende med den glæde og kærlighed!
  Hvor mødte I hinanden henne?
  Hvad er der ved dig, som han er vild med?
  Hvad arbejder han med?
  Vidste han hvem du var da han stiftede bekendtskab med dig?
  Har I mødt hinandens venner og familie?
  Hvad synes han om dit erhverv?
  Ih hvor er jeg glad på jeres vegne. Knus en fast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Jeg SYNES nu også nok, at der var en lidt anderledes ‘energi’ kommende fra dig, frøken Jedig ;-) Du virker så glad. Tillykke med det og med ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  eeeij, tillykke. bliver altid så glad, når jeg læser sådanne indlæg! Glæder mig til at komme hjem og være head over heals i min kæreste igen efter 5 måneder i Australien :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Uh tillykke! Jeg vil blot give en lille anbefaling af bogen “De 5 kærlighedssprog”. Her får man nogle praktiske råd til, hvordan man viser kærlighed til sin partner. Den har jeg selv fået meget ud af! Man skal jo helst prøve at passe på det, man vil bevare, ikke? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Det lyder som en spændende bog – hvem har skrevet den? Kunne nemlig overveje at købe den.

   Og tillykke med ham Marie – du ser sandelig også ud som om du er glad for ham på snappen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Jeg vil i den forbindelse gerne vide hvilke ting, der betyder mest for jer i forhold til de fem kærlighedssprog og hvordan de harmonerer med hindanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Jeg har egentlig ikke nogle spørgsmål.. Ikke fordi jeg ikke er nysgerrig – men fordi jeg tror du nok skal fortælle lidt mere når du/I er klar. Men jeg vil da ønske dig et stort tillykke med kæresten og kærligheden :-) Det er skønt at være forelsket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man bliver helt glad på dine vegne når man læser det – tillykke med kærligheden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICTURES FROM BARCELONA