I DREAM TO WEAR: POLO SHIRT, TROUSERS, MARY JANES AND SUNNIES

ECCO SNEAKERS AND “SUIT”

Untitled-3
ECCO LEATHER SNEAKERS || GESTUZ BLAZER || & OTHER STORIES TROUSERS || WEEKDAY KNIT

Jeg viste jer ECCOs nye sneakers forleden (her), og som det nu engang er med nye items, så har man lyst til at hoppe i dem omgående! Jeg iførte mig derfor de hvide lædersneakers i dag, hvor jeg havde møder forskellige steder i byen, og derfor skulle bevæge mig rundt en del: Det er nemlig altid en god idé at iføre sig sneakers, hvis man ikke er helt sikker på, hvad dagen bringer. Her har jeg sat sneaksne ind i et klassisk, mørkt outfit, som en fin kontrast. De seje, nye ECCO sneakers kan ses i forskellige farver (de fåes også i sort) og materialer samt købes her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ECCO

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: POLO SHIRT, TROUSERS, MARY JANES AND SUNNIES