BARCELONA DAY 2 + OREO GIVEAWAY WINNER

PICTURES FROM BARCELONA

barcelona copy
1. Mega glad mellem frokost og shopping – iført Ray-Ban solbriller og Nørgaard på Strøget T-shirt (i teenagestørrelse, faktisk, hehe).
2. Det obligatoriske “så er jeg på vej”-billede, fra Barcelona lufthavn, iført Gestuz bukser og New Balance sneakers. Min RAIINE læderjakke er bundet om livet, fordi det allerede i lufthavnen var temmelig lunt.
3. Louis Vuitton taske, Ray-Ban solbriller og en kop cortado blev nydt i solen, mens Marc var i skole.
4. Vintage Valentino T-shirt, Hermés tørklæde, Céline solbriller i håret, Jane Kønig og Julie Nielsdotter halskæder – og en dårlig vane, der tog overhånd på ferien (undskyld, mor).
5. Feriens første outfit bestående af Ray-Ban solbriller, Louis Vuitton taske, Gestuz bukser, & Other Stories skjorte og New Balance sneakers.
6. Marc og jeg sad og arbejdede sammen på den hyggeligste, lille café i området, han bor i. Her iført Wood Wood jeans, vintage Valentino tee, Hermés tørklæde og Céline solbriller.
7. Vi nød en Flat White på vores gåtur, her iført Wood Wood jeans, By Signe sweatshirt, Céline solbriller og Louis Vuitton taske.
8. Arkitektur og kunst forenet af Gaudi.
9. Jeg shoppede Louis Vuitton iført New Balance sneakers.
10. Iført By Signe sweatshirt, Wood Wood jeans, Louis Vuitton sko og taske, og Céline solbriller.
11. Vi spiste den dejligste frokost med Marcs familie på Lateral. Kan klart anbefales.
12. Iført Gestuz rullekrave i velour, Valentino hårbånd, & Other Stories nederdel og Louis Vuitton taske på vej hjem fra middag om fredagen.

Indlægget her er faktisk planlagt i lufthavnen på vej hjem fra Barcelona, altså lørdag morgen, og er et lille tilbageblik på mine dage hernede i varmen. Jeg glemmer altid, hvor fantastisk, det er for mig at rejse, og hvad det gør ved mit humør – på trods af, at denne tur “bare” har været et visit hos min kære ven Marc, og at vi som sådan ikke har set seværdigheder, men bare hygget og slappet af. Måske NETOP derfor, har det været så god en tur.

Mens højdepunktet i Danmark disse dage for mig ville have været lanceringen af Balmains kollektion for H&M, så har højdepunkterne for mig hernede været (alt for meget) lækker mad, solslikker og gode snakke. I hvert fald er der her et visuelt tilbageblik:

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARCELONA DAY 2 + OREO GIVEAWAY WINNER