I DREAM TO WEAR: RELAXED EVERYDAY WEAR

BARCELONA WEAR

outfit copy
VALENTINO T-SHIRT || WOOD WOOD JEANS || HERMES SCARF || JANE KØNIG & JULIE NIELSDOTTER NECKLACES || NEW BALANCE SNEAKERS || CELINE SUNGLASSES

Her i Barcelona skinner solen på den helt rigtige måde og fylder min lille krop med glæde. Vejret er faktisk godt nok til at bære T-shirt, og så kan man sguda kun blive i godt humør, når man lige havde vænnet sig til gråvejr og regn. I onsdags bar jeg ovenstående outfit; jeg stod sent op (min ven, som studerer hernede i øjeblikket var alligevel i skole), og gik en lang tur ind mod centrum, hvor jeg shoppede (glæd jer til at høre mere), og spiste lækker morgenmad på en random café. På vejen hjem fór jeg absurd meget vild, og endte med at komme en hel time senere hjem end planlagt. Men så fik jeg i det mindste set lidt af Barcelona, hehe.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: RELAXED EVERYDAY WEAR