20% OFF ANDPANTS.COM

20% RABAT PÅ ASOS.COM

asosfavorites
AFFILIATE: 1. ASOS || 2. ASOS || 3. ASOS || 4. ASOS || 5. ASOS || 6. ASOS

Så blev det Black Friday, hvilket betyder rabatkoder i spandevis! F.eks. har ASOS lige nu 20% rabat på ALT med koden CYBER. Koden virker fra nu af og frem til søndag kl. 23:59. Se at komme i gang – se og køb mine personlige favoritter fra ovenstående kollage, eller shop hele udvalget med rabat her! Husk, at ASOS også har sneakers fra f.eks. Nike, New Balance og Adidas – og endda en herreafdeling, så det giver måske også god mening at se lidt på julegaver også.

Jeg har sågar også en anden lækker rabatkoder i ærmet; Sunglassesshop tilbyder nemlig hele 25% rabat på hele sortimentet (dog ikke Chanel og Tom Ford), med på andre gode brands såsom Céline, Miu Miu og Ray-Ban, med brug af koden 25BFM – men kun i dag. Se udvalget og shop med rabat her!

3 comments

  • Astrid

    Hejsa. Jeg kan ikke komme igennem dit link via den 3. kjole – den sender mig bare videre til Asos startside…..
    Håber du kan hjælpe mig med, at finde det konkrete link til kjolen? :))))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • typisk… Har lige modtaget en pakke fyldt med en masse (super lækre) sager.. Jeg burde have været tålmodig og ventet ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% OFF ANDPANTS.COM