FOR THE SLOW MORNINGS

NIKE ROSHE 1 + PROMOTION CODE

nike
Det er på mange måder anstrengende at træne – både for krop og sind. Særligt mentalt inden træning, går den galt for mig. Jeg har egentlig altid troet, at det bare var min inaktivitet i forhold til lige netop træning, der definerede min holdning – men efter at være kommet i gang, må jeg bare konstatere, at det ikke lige umiddelbart ændrer sig. I hvert fald ikke så hurtigt. En ting, jeg dog er blevet opmærksom på vigtigheden af, er omgivelserne omkring træningen. For disse har stor betydning. Selvfølgelig betyder det også noget, om du har en tilpas mængde mad i maven, vand i kroppen og lykke i hovedet – men en lille ting som hvad jeg rent faktisk har på, når jeg træner, påvirker altså mig i høj grad. Måske det er åndssvagt og tøseagtigt, men om ikke andet, så er det nu engang en motivationsfaktor.

Nike står i min bevidsthed som skaber det ideelle træningstøj. Det forener komfort med coolness, og jeg har langt større lyst til at begive mig ned i træningscentret iført et par Roshe One, leggins og en stram top. Nike Roshe-modellen fåes i mange forskellige farver, og det er derfor muligt at vælge en udgave, der passer præcis til dig og din smag. Jeg er personligt ret så vild med 1 modellen, som vil klæde (og opgradere!) mit træningslook gevaldigt.

Jeg har, i anledningen af samarbejdet, fået lov til at dele en rabatkode med jer! Rabatkoden FA1015 giver 10% ekstra rabat på alle udsalgavarer hos Nike fra d. 9.-18. oktober. Se udsalgssortimentet her. Nike Roshe 1 kan købes her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED NIKE
.
nike

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR THE SLOW MORNINGS