HIGHSTREET FAVORITES

HIGHSTREET SLINGBACKS + NELLY SALE


NLY SHOES SLINGBACKS 329kr.

I mit outfitindlæg fra forleden, viste jeg bl.a. disse fine slingbacks fra Nellys egen linje NLY Shoes, som jeg havde stylet med pleather bukser og en off shoulder top (se outfit og indlæg her). Skoene har den fineste hælhøjde, der også gør det muligt for høje piger at føle sig feminine i stiletter (ikke at dét på nogen mulig måde nogensinde har været, eller vil være, et issue for én på 163 cm, hehe), og så er prisen mere end overkommelig.

De kan selvfølgelig styles med inspiration fra mit seneste indlæg, men også med kjole eller nederdel og strik tilsat tykke uldstrømpebukser her til vinter. Et rigtigt godt highstreet bud på sæsonens største sko-trend; slingbacks.

EN ANDEN GOD NYHED; er, at Nelly netop har startet årets største udsalg med op til 70% besparelse på en hel mange items. Der er både penge at spare på Nellys egne brands, og så selvfølgelig på “de helt store drenge” såsom T by Alexander Wang, By Malene Birger, Carin Wester og Filippa K. Shop udsalget her!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED NELLY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET FAVORITES