OM AT VÆRE I MIDTTYVERNE

MY WEEK

Denne uge har jeg været ekseptionelt dårlig til at få opdateret bloggen – og der har der sådan set været mange forskellige årsager til. Én af disse kan I måske spore jer frem til, hvis I følger mig på Snapchat (mariejedig – hæhæ, spoiler alert). Derfor er et lille indlæg med en de mere sjove opdateringer fra ugens forløb på sin plads. Husk forresten at følge med på Instagram, hvor jeg dagligt opdaterer fra min hverdag:

mandag
MANDAG:
Jeg startede ugen i bedste stil, med skøn morgenmad på Bistro Royal med bloggermor Christina.

tirsdag
TIRSDAG: Jeg var til pressefremvisning hos Agency V, hvor jeg bl.a. faldt pladask for dette gule WEEKDAY sæt i læder fra SS16 kollektionen. Om aftenen spiste jeg på Fiat med min dejlige veninde Anne. Her er jeg forresten iført vintage Levi’s jeans og top fra Mads Nørgaard.

onsdag
ONSDAG: Onsdag hang jeg ud med en “ny veninde”, Shira. Vi endte faktisk med at spendere det meste af dagen sammen. Vi var bl.a. forbi ACNE Archive, hvor jeg købte nye sko (her), og spiste frokost på Møllers på Nørrebro. Her iført COS strik, Louis Vuitton jeans, Céline solbriller og Céline sko.

torsdag
TORSDAG: Torsdag var jeg til møde i forbindelse med et nyt, spændende projekt, jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer mere! Jeg var iført sort fra top til tå – nederdel fra Designers Remix, strik fra WEEKDAY og vintage øreringe. Jeg fik også en dejlig gave af en ven, nemlig min “signaturparfume” fra Byredo; Flowerhead.

fredag
FREDAG: Fredag morgen deltog jeg i et spændende bloggerseminar; og om aftenen var jeg ude med to af mine gode veninder, Michella og Christina, hvor vi startede aftenen med Espresso Martinis på PS Bar.

lørdag
LØRDAG: Lørdag havde jeg lede tømmermænd, og endte med at sove og se American Horror Stories (seriøst, jeg er bidt!), det meste af dagen. Om aftenen var jeg på MASHs nye Penthouse restaurant på toppen af Tivoli Hotellet, hvilket var den vildeste, lækreste og mest anbefalesværdige oplevelse.

outfit
SØNDAG: I dag tog jeg den store tur hjem til Sydsjælland for at deltage i min elskede mormors fødselsdag, iført jeans fra 2ND ONE og mine nye loafers fra ACNE STUDIOS.

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE I MIDTTYVERNE