BROWN AND BLUE

KAN I HUSKE…

EY
BILLEDER AF STEFFEN CHRISTENSEN

Nu har jeg alligevel blogget en del år (7 år i alt, dog “kun” cirka 4 år på denne blog), og sommetider havner der kommentarer i kommentarfeltet fra følgere, der har været med fra start. Det synes jeg jo er helt vildt sejt! Til de af jer, der er nye(re) læsere af bloggen, kommer her et lille resume af bloggen gennem tiden. Kan I huske…

At jeg engang var helt korthåret i bedste “pixie”-stil? Jeg elskede det faktisk selv, og synes også godt om det, når jeg ser tilbage – men det var SIMPELT HEN SÅ BESVÆRLIGT at gro det ud, at jeg sandsynligvis aldrig kommer til at klippe mig rigtig korthåret nogensinde igen. Vi piger definerer os selv såååå meget ud fra vores hår, og det blev virkelig klart for mig dér. Se mit heeeeelt korte hår her!

Da jeg “opfandt” begrebet blackster, som var den sorte, mere trendbaserede lillesøster til “hipster”-fænomenet. Det skabte enormt meget debat og omtale, og var virkelig med til at skubbe min bloggerkarriere i gang. Det var alt sammen sagt i humoristisk og let ironisk tone, men blev tolket enormt provokerende. Læs, eller læs indlægget om “Generation Blackster” her.

– At jeg boede i Næstved, arbejdede som pædagogmedhjælper og var kærester med Kasper: En tid fyldt med genbrugsshopping og halvdårlige billeder (som alligevel havde en vis charme, synes jeg). Denne periode varede i hele 3,5 år – og da jeg startede bloggen her, var jeg allerede sammen med Kasper. Se vores lejlighed i Næstved her.

– At jeg blev kærester med Sophus, hvilket på alle måder var et stormvejr uden lige her på bloggen! En del var virkelig forargede og nærmest vrede på mig over mit valg af mand, og mange andre var enormt opbakkende og følger ham stadigvæk trofast. Sophus og jeg er i dag bare venner, men I kan læse om min nyforelskelse her.

– Mit designsamarbejde med Jane Kønig. Resultatet var en ring ved navn “Rabbit Foot”, som faktisk stadigvæk forhandles i butikken på Gothersgade 54 og online her. Læs om projektet, se kampagnebilleder og reklamefilm her. Jeg endte faktisk med at blive ansat sidste år, og hjælper nu til med lidt PR og som ambassadør for brandet.

– At jeg flyttede til Lyngby? Det var en hård tid, fordi jeg aldrig havde prøvet at bo alene og faktisk slet ikke brød mig om det. Samtidig lå min lejlighed så langt væk fra alt, at jeg følte mig ensom og isoleret. Se noget af min lejlighed i Lyngby her.

– At jeg begyndte på KEA, for at læse designteknologi med speciale i design. Et studie, der kun holdt et år, fordi jeg (heldigvis, kan man sige) havde travlt med at lave de ting, vi lærte, in real life. Jeg valgte altså at blive fuldtidsblogger. At droppe ud var en kæmpe beslutning, men jeg har ikke ét sekund fortrudt. Læs om mine tanker bag beslutningen her.

– Min “helt nye vennegruppe”. Mit liv havde ændret sig radikalt, og jeg fandt endelig sammen med de mest rigtige piger for mig bestående af de sødeste, skønneste, sjoveste og smukkeste veninder, som virkelig forsøder min tilværelse.

– At jeg flyttede til København, og efter lidt tid fandt mig absurd godt tilpas i byen. Mangfoldighed og støj længe leve! Læs om mine forventninger her. Der sker snart lidt nyt på boligfronten, så min nuværende lejlighed kan I desværre ikke få at se endnu! Se et sneak peek her.

– “Flash”-perioden. Der skulle ske noget nyt, og jeg havde længe drømt om st forbedre og ændre min billedstil. Jeg begyndte derfor at tage alle mine billeder i høj flash stil, en stil, jeg stadigvæk elsker, men som var svær at praktisere i længden. Derfor besluttede jeg, at en mere alsidig billedstil var vejen frem.

– Min Tinder-guide? Pludselig var jeg single, sexy & sweet, og måtte ud på datingmarkedet (dog med forbehold og huskeregler for mig selv!) Dette indlæg er stadigvæk det mest læste indlæg i bloggens historie. Læs det her!

Jeg er stolt og beæret over, at I følger med, og at så mange af jer har gjort det længe. Er der ting på listen, jeg mangler at fremhæve?

21 comments

 • Cecilie

  Guuud!! Er der allerede gået så lang tid? Tiden flyver jo vitterligt afsted :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Har også fulgt med siden Kasper og pædagog tiden :) Husker tydeligt de sort/hvid billeder også selvfølgelig dengang du havde en pastellyserød kjole på fra weekday (tror jeg) hvor mange skrev det klædte dig med farve, det var du meget uenig i, haha ;)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Berwald

  Jeg har været med lige fra starten – jeg var kun 13-14 år da jeg startede med at følge dig! Nu sidder jeg her i dag som 20 årig og følger stadig med stort set hver dag, med stor glæde. Jeg husker alle de ovenstående ting, og det er så sjovt at tænke tilbage på, fordi jeg også selv kan kople perioder af mit liv til den ovenstående perioder i det. Jeg kan sidde og tænke “Kasper”, ja det var dengang jeg var sammen med Mikkel. Så sjovt, er vild med din udvikling, og jeg bliver ved med at følge med fremover ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er det vildt! Mange tak for at følge med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg har fulgt dig meeget længe – fra dig da og Lærke poserede i en eller anden have iført sort tøj og de der acne sko med sølv bund. Men jeg bliver nød til at fortælle dig, at du så ovenud sej og lækker ud med det korte hår. Det klædte dig så godt! Du er stadig sej og lækker – men damn. Glemmer det ikke og ville ønske jeg havde hovedform til at håndtere sådan en frisure. Sejt sejt sejt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt. Jeg har fulgt med siden Kasper og pædagogmedhjælper-tiden; og det føles som om jeg har fulgt dig hele vejen, til hvor du er nu.
  Jeg har den dybeste respekt for dig, Marie, og vil blive ved med at følge dig! Tusind tak for den evige inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste med, da du opfandt blackster-begrebet, og jeg husker tydeligt, at jeg syntes, du var genial – jeg viste indlægget til både venner og familie :joy:

  Elsker virkelig din blog :smile: Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hvor er det egentlig sjovt at tænke tilbage på din og bloggens udvikling. har fuldt med i et par år nu – faktisk fra da du stadig boede i Næstved med Kasper. Det er nu sjovt at være vidne på den måde til et andet menneskes udvikling.
  Er stadig ligeså glad for at følge med i dag som dengang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nim

  Der er ikke én ting på den liste, som jeg ikke husker! Jeg har fulgt med siden begyndelsen, siden dig og Lærke startede sammen. Jeg kan især huske jeres outfit billeder ude på altanen og dengang du var i radioen og blev nævnt som ‘Vilde Vulkaner’. Jeg synes det er vildt, at du opfandt blackser begrebet (som jeg i øvrigt hyppigt bruger om min stil) og nu er dyppet i farver. Jeg kan huske, at jeg følte en smule vrede og skuffelse, da du begyndte at gå i farver, som at blive svigtet af sin søster. Men det gik hurtigt op for mig, at det er din udvikling, som du har brug for og at jeg stadig er 100% inspireret af dig, selvom jeg ikke længere nemt kan nuppe outfit ideer. Jeg synes derfor, at du skal blive ved med den udvikling, som du er i gang med og ikke blive hæmmet af, hvilke etiketter folk har sat på dig. Jeg følger i hvert fald trofast med hver dag – så meget, at jeg tit har forsøgt at trappe ned til kun at tjekke bloggen én gang om dagen, men med årene, er det mere blevet en afhængighed og en fast del af min hverdag. Jeg håber i hvert fald at kunne følge dig i mange år endnu!
  /Nim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Er en af dem, der har fuldt dig siden Vilde Kaniners fødsel og hold nu op, hvor har både du og bloggen udviklet sig. Det har simpelthen været så fantastisk at få lov til at følge med på sidelinjen, også selvom jeg ikke altid har været enig i dit valg af tøj eller hår eller whatnot, så har jeg altid haft den dybeste respekt for at du er dig og du deler det med alle os. Ser frem til fire mere år, nu som Marie Jedig, men stadig lige så smuk og inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trods mine “kun” 21 år, kan jeg huske alle de linkede indlæg, alt du snakker om og jeg har været med, fra stort set begyndelsen, du var ikke mange indlæg igang, før jeg var der som læser!
  Jeg husker at falde over din blog tilfældigt, læse måske to siders indlæg igennem og så trykke “follow” – Jeg var og er med!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh ja husker det hele!
  Også extension-episoden :)
  Mvh en trofast læser gennem de 7 år! de er godt nok fløjet afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco

  Skønt indlæg :-) Jeg er en af dem der har været med helt fra starten, og er stadig en trofast følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kan huske alle tingene og har fulgt dig hele vejen :-) du er en stor inspiration, og indlægget er en god reminder til at huske på hvor meget tingene egentlig kan nå at ændre sig indenfor forholdsvis kort tid, vel og mærke hvis man selv arbejder hårdt for det :) fortsæt det gode arbejde og jeg glæder mig til at følge med i mange år fremover! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Et super godt indlæg. Jeg synes, at det har været ret vildt at følge din stil mæssige udvikling de sidste par år. Før var sort næstmest the shit på din blog, og nu har du fyldt fin farvepalæt ud med mange flere farver. Det er inspirerende at se … Og jeg synes at farverne har gjort en væsentlig forskel for hele udtrykket på din blog. Tak fordi du deler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have, også tak fordi, du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg kan huske det hele! Jeg kan også huske, at jeg for år tilbage fulgte dig og det gamle slæng, som om I var en tv serie. Jeg synes at det var så hyggeligt med dig, Nanna, Sille, Lærke, Olivia osv. Der er godt nok sket noget siden dengang! Men jeg følger stadig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, hvor er det egentlig også bare rigtigt! Dejligt du stadigvæk hænger på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWN AND BLUE