WACKERHAUS SUIT

INSPIRATION

inspiration
Lidt lækker inspiration på en dag, hvor jeg VIRKELIG har brug for det.

10 comments

 • Kathrine S

  Hey Marie.
  Lækker inspiration!
  Jeg synes, at det er ved at blive en super koldt, og jeg tænkte derfor på, om du evt. kunne lave et indlæg med vinterjakker? Jeg er nemlig en smule blank på, hvilken slags vinterjakke, jeg bør investere i dette år :-)
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Vinterjakkerne er ikke rigtig landet i butikkerne endnu, kun overgangsjakker – men jo, når det bliver aktuelt, så sker det selvfølgelig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Marie! Jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en forespørgsel på et indlæg du lavede for lang tid siden. Jeg kan desværre ikke finde det længere, men det var et indlæg hvor du fik forskellige mænd i dit liv til at kommentere på diverse tendenser i modebilledet, som fx trompetbukser. Mine veninder og jeg havde det meget sjovt med at læse det og vi kunne godt tænke os flere posts af samme art ;-)
  Hilsen en førstegangskommenterende, men fast læser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Maria, det har du ret i, det er længe siden sidst. Responsen de sidste to gange har dog været temmelig lav kontra første gang, derfor jeg ikke har kørt videre med “projektet” :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  hej Marie
  ved du hvor bordet i collagen er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre ikke, men det er helt ekstremt smukt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie,
  Jeg vil meget gerne spørge dig om hvilken farve smykker du fortrækker og mener om når det kommer til sølv og guld. Jeg er selv meget i tvivl om hvilken en af de to farver jeg personlig selv skal gå efter og tage udgangspunkt i. Jeg tænker om ens hudfarve og hårfarve evt passer bedre til det ene? (jeg er selv lyshåret og har skandinavisk lys hud) Jeg er fx helt vild med dine hoops øreringe fra Chloe og dine halskæder, men jeg synes fx også at de store creoler øreringe fra Jane kønig i sølv er super flotte og måske med nogle sølvhalskæder til. Jeg må sige, at jeg synes det kan være svært og vide hvad der lige passer bedst til en selv og hvilke en af farvene der ligesom tilføre mere og det rigtig til ens outfit. :)
  Jeg håber vil meget gerne spørge dig til råds!
  På forhånd mange tak!
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Både guld og sølv fungerer godt til min hud, hvor rosa guld f.eks. slet ikke passer til mig. Det handler ikke om et “fælles” skandinavisk look, men om din unikke hudtone. Hold forskellige smykkefirmaet op mod din hud og vurder! Jeg blander sølv og guld, men holder mig som sagt lidt fra rosaguld og rhorinering. Sølv passer som udgangspunkt godt til et lyst look og guld til en mørkere hud og sort hår :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hej Marie :)

  Hvordan laver du dine flotte collager som det ovenover?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WACKERHAUS SUIT