HIGHSTREET SLINGBACKS + NELLY SALE

HVISK FAVORITES + 20% PROMOTION CODE

hvisk
1. EARRINGS || 2. EARRINGS || 3. RING || 4. HOOPS || 5. RING || 6. HOOPS || 7. RING || 8. RING

Jeg har været så heldig den seneste tid at stifte bekendskab med smykkefirmaet Hvisk – bl.a. til en skøn pressemiddag hos Nadin, som laver PR for brandet, et besøg i showroomet, hvor jeg fandt mine personlige favoritter (se indlæg her), og en konkurrence som flere af jer deltog i.

Som kulmination på samarbejdet, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, der giver 20% rabat på alle bestillinger fra MIT rum (her) i den “almindelige kollektion”, og 10% rabat på guldkollektionen. I kan se “mit rum” med alle mine Hvisk-favoritter lige her. Rabatkoden er Mariejedig20 – happy shopping!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED HVISK

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET SLINGBACKS + NELLY SALE