A GREAT TIP: METALLIC TURTLENECK ON BUDGET

HVIS JEG VAR MODIGERE…

jolie
Jeg ville på mange måder betegne mig selv som værende modig når det kommer til at prøve ting af i forhold til mit udseende. Normalt gør jeg rimelig meget, hvad der passer mig, men der er særligt én ting, jeg i lang tid har haft lyst til, men som jeg frygter aldrig kommer til at ske: At få klippet mit pandehår alà Angelina Jolie som psykopaten Lisa i “Girl, Interrupted”, I ved; sådan helt kort og tjavset. Det lyder som en forholdsvis lille ting, og alligevel er dette præcis billedet på kvinders forhold til hår – for jeg ville jo aldrig turde gøre en realitet ud af min “lille drøm”.

PS. Hvis I endnu ikke har set filmen, så er det en KLAR søndagsanbefaling herfra – det er en af mine absolut favoritfilm of all time. Her er lidt lokkemad:

14 comments

 • d

  Haha har haft en lille drøm om kort pandehår de sidste otte år og om at farve det en vild farve. Mit hårcrush er mila i det femte element som leeloo (og stort set alle de andre damer, som er med i filmen. Også deres cool cyber tøj). Tør stadig ikke :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg ville sige gør det, det giver så meget kant!! Kan godt forstå at det er et stort spring.. Jeg har selv haft helt kort pandehår af flere omgange, og en gang helt ned til en cm.. Det var dog lige voldsomt nok, men det er også ret cool når det bliver klippet lidt ujævnt og fortyndet, det kan give et rigtig fint spil.. Ellers kan man bruge et lille glattejern for at forme det til forskellige looks :blush: Jeg har hvertfald været rigtig glad for mit, men overvejer stærkt krøller lige nu, efter dit bang og not to bang indlæg. Kan simpelthen ik få det fede billede ud af hovedet med den krølhårede lækre tøs :heart_eyes: Btw fed film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Best movie ever! :scream:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Spring ud i det! Jeg tror det ville klæde dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er selv blevet inspireret af lady gagas look til NY fashion week – billede to på dette link: http://m.reveal.co.uk/fashion/news/a668581/lady-gaga-flashes-a-whole-lotta-flesh-at-new-york-fashion-week.html

  Hun er inspireret af Yo-Landi, men jeg synes at Gaga gør det korte pandehår lidt mere sobert til hverdagsbrug. Det ser for cool ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh jeg tænker faktisk du ville pulle’ det meget godt off! Dit hår vokser for det første hurtigt, så det ville komme ned og være almindeligt pandehår ret hurtigt igen hvis det var. Dine hårbånd er jo også en god redning hvis ikke du kan lide det de få måneder det drejer sig om. Sidst men ikke mindst, mangler du en ny signatur efter dit hvide hår er erstattet af den nuværende farve. Du skal sgu skille dig ud, kære Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Do it!!!! Tror du ville blive endnu mere cool at se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  dont do it!!! det ser bare meget meget trist ud.
  din nye hårfarve er så pæn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jo heller ikke farven, men klipningen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   I know, det var også klipningen jeg mente. Dit hår er bare generelt rigtig flot.
   Det pandehår minder mig om dengang man var lille og legede frisør med sin veninde (og det gik selvfølgelig galt.. meget meget kort pandehår)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Haha, jeg havde det på samme måde og klippede faktisk mit hår som hendes nogle år tilbage.. Not a succes :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er seriøst fan! Selvom du siger at du aldrig ville gøre det, så hepper jeg lidt på det alligevel (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GREAT TIP: METALLIC TURTLENECK ON BUDGET