3 SMALL PURCHASES

FOR THE 70’S KITCH FEEL + ALDO GIVEAWAY

70skitch
ALDO BOOTS || COMME DES GARCONS TEE || DESIGNERS REMIX SKIRT || CHLOE EARRINGS

“Du ligner Fergie i 00’erne” sagde Mille, da jeg hoppe i dette outfit, og jeg kan egentlig godt se, hvad hun mener, for det har klart en lidt kitch-vibe over sig. Det er til gengæld også virkelig noget, jeg elsker i øjeblikket, hvor alt ellers skal være så poleret og sofistikeret.

Jeg EEELSKER virkelig disse Aldo støvler, som tilføjer en lidt 70’er cool følelse, og som faktisk er i virkelig lækker læderkvalitet, som både føles som, og ligner, ægte slangeskind. Lange støvler, strømpebukser og en kort kjole eller nederdel tilsat striktrøje her til vinter er super klædeligt til de fleste kvinder, og giver et lidt legende, sexet og feminint twist.

Jeg har også en dejlig konkurrence til dig! Du kan vinde et gavekort på 1500kr. til Aldos webshop, og alt, du skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar til indlægget her med et link til de sko, du bedst kan lide fra shoppen, samt din skostørrelse og en forklaring omkring, hvad du godt kan lide ved skoen og brandet generelt. Vinderen finder jeg d. 28. oktober. Held og lykke! Følg med på Aldos facebookside her, og bliv opdateret med nyheder løbende.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ALDO

85 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SMALL PURCHASES