MY WEEK

COCOA NAILS

nails
Her til morgen stod jeg tidligt op for at besøge min yndlings “negledame” Sol fra Nailfix for at få lavet nye, smukke shellac-negle. Jeg endte med farven Cocoa, som er en smuk nude nuance med brune undertoner. Perfekt her til efteråret!

Når jeg besøger Sol, får vi altid snakket om lidt af hvert, og der går ikke mere end et par minutter, før samtalen naturligt kommer til at blive personlig og indlevet. Denne gang var kærlighed det store emne, sammen med Sols nye initiativ med kurser i at gå i stiletter kaldet “Rock de stiletter”. Faktisk så foregår disse kurser ganske snart i henholdsvis København, Århus og Vejle – og jeg lovede at videreformidle budskabet. Sol er et af de mest inspirerende mennesker, jeg kender, og jeg kan kun anbefale hende i enhver sammenhæng – desuden tænker jeg, at der sidde mange kvinder derude, unge som gamle, der drømmer om at bevæge sig mere sexet og elegant iført killer heels. Læs mere om stilet-kurserne her!

NAILS BY NAILFIX || JANE KØNIG STARTAG NECKLACE || JULIE NIELSDOTTER LONG NECKLACE || H&M STUDIO SWEATSHIRT

2 comments

 • Maria

  Hej Marie,
  Er trøjen ikke kommet i butikkerne endnu eller er den allerede udsolgt? :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er nok udsolgt, desværre, den kom i butikkerne for en måneds tid siden :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEK