A PINK CHANEL JUMPER

CHANEL EARSTICKS


Forleden stødte jeg ind i en kvinde iført jakkesæt og et par klassiske Chanel stick-øreringe – på dén dér mega overskudsagtige verdenskvinde-måde. Sådanne øreringe har jeg egentlig altid kunne lide, men det bragte en hel kitch cool følelse at se dem stylet på denne måde, og en kæmpe lyst til selv at prøve et sådan par af. Jeg ledte rundt omkring på diverse secondhandshops online, og fandt til sidst dette par med små perler, som jeg vidste, det skulle være. Jeg glæder mig til at bruge dem i et enkelt outfit, eller selvfølgelig med et klassisk jakkesæt, som jo var dér, inspirationen startede.

7 comments

 • mia

  kunne du hjælpe mig med nogle secondhand sider på nettet, kender kun til trendsales nemlig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S.

  Ejj, hvor er jeg misundelig!
  Hvor har du købt dem? Eller har du nogen ide om hvor de kan købes – nødvendigvis ikke lige dem med perler.
  Og kan det passe at de ikke kan købes fra ny eller er det bare mine søge-skills der ikke er optimale – ved du noget om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Trendsales, de er ikke fra i år! Hold øje med secondhand shops :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også disse øreringe fra Chanel, og har mange gange overvejet om sådan et par skulle blive mine. Dog har tanken om “dengang i folkeskolen” hvor alle havde dem i kopi skræmt mig helt væk fra dem igen, da de blev så “misbrugte” dengang. Men måske man skulle tage overvejelsen op igen, de er jo utrolig lækre!

  xxx
  emilieberg.tumblr.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   De er så seje! Man skal bare lige se dem det rigtige sted, før man tør :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PINK CHANEL JUMPER