I ØJEBLIKKET TÆNKER JEG PÅ...

CASHMERE SUNDAY

outfit
3.1 PHILLIP LIM COAT || GINA TRICOT CASHMERE KNIT || COS TROUSERS || NEW BALANCE SNEAKERS || CHANEL BAG

I går startede jeg dagen med morgenmad på Wulf og Konstanli med min ven Steffen, efterfulgt af en gåtur i Amager Strandpark. Søndage er en fast “kashmirdag” for mig, da dette er fortrukne hygge/feel good-materiale i min optik, og derfor hoppede jeg i min nye, lysegråmelerede Gina Tricot jumper fra deres nye premium kollektion i 100% kashmir. Aaaah!

3 comments

 • Så fin! Har du nogen bestemte steder, eller mærker, hvorfra du køber dine cashmere items? :-) du er velkommen til at tjekke min livsstilsblog ud om mode, mad, sjov og hverdagens generelle glæder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er meget forskelligt faktisk :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækker jakke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ØJEBLIKKET TÆNKER JEG PÅ...