NIKE ROSHE 1 + PROMOTION CODE

BOTTLE GREEN SUIT

outfit
WEEKDAY SUIT || H&M TOP || CELINE SHOES || CHANEL BAG || MAYBELLINE LIPSTICK
PICTURES BY STEFFEN CHRISTENSEN

I tirsdags skød jeg billeder til et superspændende projekt med min gode ven Steffen, og i samme anledning bad jeg ham lige om at skyde et par ekstra billeder til brug på bloggen sådan mere “her og nu”-agtigt. Jeg knuselsker dette flaskegrønne jakkesæt i velour fra Weekday, som føles absolut lige så behageligt at have på, som det syner!

Hvis I forresten kan lide beauty-looket, så glæd jer til senere, hvor jeg har strikket en lille guide sammen til jer, om hvordan I selv kan skabe looket.

21 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE ROSHE 1 + PROMOTION CODE