#GINATRICOTPARTYFACTOR

20% RABAT PÅ SOLBRILLER

Untitled-1
AFFILIATE: 1. CELINE || 2. PRADA || 3. MIU MIU

Selvom det måske ikke just er sæson, så er det netop nu, du skal slå til, og købe solbriller – rabatkoderne er nemlig jævnt store disse måneder. Lige nu tilbyder Sunglassesshop f.eks. 20% rabat på alle solbriller ved brug af rabatkoden WIZ20. Koden gælder indtil midnat d. 2. november, så få fart på, og køb din drømme solbrille nu! Det kunne eventuelt være én af ovenstående modeller. Tippet kan eventuelt deles med familiemedlemmer eller venner – jeg lokkede da f.eks. engang min far til at købe et par solbriller (som JEG for en gang skyld havde medbestemmelse i, og som derfor er de pæneste solbriller, han ejer, ifølge mig, hehe!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#GINATRICOTPARTYFACTOR