OVERGANGSJAKKER

UPDATE PÅ TRÆNINGSFORLØBET

træning
INSPIRATIONSBILLEDER FRA TUMBLR

Jeg har lovet at holde jer opdateret omkring mit træningsforløb med Kristian aka. The Athletic Warrior – og her kommer første officielle update! Mit udgangspunkt var temmelig vattet – med en god smidighed og fleksibilitet, men med slappe og utrænede muskler og en virkelig ringe træningsteknik. Min fedtprocent var normal, men min kondition og styrke lav.

Implicit i forløbet ligger kostvejledning, som jeg har brugt således at min hverdag og forhold til mad stadigvæk er afslappet; og det har aldrig været en decideret del af forløbet eller et mål for mig at tabe vægt, men at opbygge muskler, overskud og energi. Jeg har forsøgt at skære markant ned på mit indtag af kulhydrater fra f.eks. brød, pasta og kartofler – og at undgå indtag af “alt det forbudte”, såsom sodavand, junkfood, is, slik og kage. Desuden har jeg næsten helt droppet at drikke mælk (jeg drak seriøst mere mælk end vand), hvilket næsten fuldstændig har “kureret” den udspilede mave, jeg sommetider følte, jeg kunne få. God mad er stadigvæk en mega central del af min hverdag, men fordi mit mindset er rettet mod gode træningsresultater, er det på en måde lettere for mig at holde igen med de usunde vaner. Jeg elsker stadigvæk at spise ude og drikke et glas vin til maden, men så holder jeg til gengæld igen med mine andre måltider. Fanatisme omkring kost er det mest usexede, jeg kan komme på – og det er vigtigt for mig at bevare et sundt forhold til kost, motion og selvbillede.

Jeg har nu trænet med Kristian 7 gange (to gange ugentligt), og kan allerede se, og ikke mindst mærke, markante forbedringer. Min mave, arme og lår er især blevet tydeligt mere markeret, og jeg får den vanvittigste energi af at træne. Det er et seriøst adrenalinskud at træne med Kristian, fordi han på magisk vis formår at gøre øvelserne “sjove”; hvor sindssygt det end lyder.

Jeg ville helt sikkert aldrig være kommet igang uden Kristian, og det er et kæmpe drive og en slags lettelse at have en personlig træner til at guide mig gennem forløbet. Jeg har aldrig løftet vægte før, og jeg er klart typen, der førhen har stået en time på løbebåndet og aldrig set resultater, fordi jeg ikke har målrettet træningen efter mit udgangspunkt eller drømmekrop. Kristian har guidet mig i de forskellige øvelser og udformet samt skræddersyet en træningsplan der passer mig – og at have en person stående ved siden af med en forventning om, at man kan klare det, er et push. I Kristians hoved er “den sidste gang, man laver øvelsen, den BEDSTE gang”, og ord som “nej” og “jeg kan ikke” eksisterer ikke. Han har et virkelig positivt sind, som smitter af og gør forløbet ekstra godt.

Jeg er stadigvæk ikke nogen træningshaj, og jeg skal sommetider trække mit trætte korpus hen i træningscentret – men jeg er kommet meget længere end ved forløbets begyndelse. Jeg kan KUN anbefale en personlig træner – om ikke andet så til at tilrettelægge og “lære dig op” i øvelserne, og Kristian er det perfekte bud på en personlig træner i min optik. Læs mere om Kristian her, og følg med på Instagram (hvor han poster billeder af mit røde træningsfjæs i tide og utide, hehe) her.

10 comments

 • C

  Har du helt droppet mælkeprodukter? Tænker på skyr, A38, yoghurt osv, eller er det kun mælk som er fjernet fra din kost? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, skærer bare ned på dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har dragit igång en veckans blogg tävling på bloggen, är det inte något för dig så kika gärna in på min blogg och se om du hittar något av intresse. Ha en fortsatt bra dag, kram!
  http://nouw.com/beautybybel/har-du-veckans-blogg-20299510

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ville jeg ønske, at jeg havde råd til træning med privat træner, det er et ønske jeg længe har haft, da jeg ikke får trænet, når det skal ske alene, og jeg har ingen der vil med mig. Men pengene er der desværre ikke, trods gå-på-modet er der!
  Måske bliver jeg så heldig, at jeg en dag kan få træner på!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fedt at høre om din nyfundne træningsglæde! Det smitter virkelig af! Og jeg er fan af din tilgang til træning. Der skal hverken være straf eller afsavn forbundet med at leve sundere, det skal derimod være en positiv bonus til det liv man i forvejen lever :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judy

  Jaaaaah! Sidder her og hepper højlydt haha… Godt at den mælk er droppet, det vil du godt nok blive glad for i længden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil så gerne igang med at træne omtrent 3 gange om ugen men jeg har svært ved at finde motivationen frem! Har du nogle tips?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hav dine mål skrevet ned et synligt sted – f.eks. køleskabet! Og læg det ind i dit skema som en fast ting, på niveau med et job

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Marie

  Ååh, virkelig godt at vide! Her tænker jeg på mælken og den udspilede mave. Story og my life! Drikker snildt en liter om dagen, men det skal jeg da helt sikkert til at tænke mere over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Præcis, det hjalp virkelig for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERGANGSJAKKER