BOOTS, DENIM DRESS AND GIVEAWAY

“THE LIST” BY MARIE JEDIG

Jeg har glædet mig meget til at præsentere mit nyeste projekt for jer: Jeg er nemlig begyndt at lave lidt videomateriale for modeportalen Fashion-Post, hvor jeg hver måned vil guide jer gennem tre af mine favorittendenser gennem items, og hvordan disse kan styles. Her er første skud på stammen, med tre helt vildt seje items; nemlig en off shoulder top fra Stella Mccartney, et par denimculotter fra Valentino og min nye Louis Vuitton baby. Jeg er spændt på at høre, hvad I synes! Husk forresten at se videoen i HD.

11 comments

 • Nanna K

  SÅ fedt projekt. Super inspirerende, og altså gud… den top er jo overdrevet smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg glad for, at du synes :) Og ja, drømmer seriøst om toppen hver nat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Stella Wibe Jedig

  Den kan købes hos Fashion Posts shop :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie-Oline

  Jeg synes, at baggrundsmusikken er en anelse for overdøvende – især hvis man ser videoen fra computeren :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Super lækkert med noget video materiale til bloggen, og godt filmet! Men uff! Den første top fra Stella McCartney til 10.149 kr!!! Ö Jeg ville aldrig turde vaske den efter brug, til den pris! Ha ha.
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, den er også kun til låns! Fuldstændig hjernedød pris :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Hej Marie

  Rigtig fin video :)

  Hvor er den smukke blomstrede rullekravetop fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOTS, DENIM DRESS AND GIVEAWAY