BABY LET ME DRIVE YOUR CAR

SOFAKOMPAGNIET POP-UP STORE

sofakompagniet
1. ANNE || 2. JOHAN
INSPIRATIONSBILLEDER FRA TUMBLR

Jeg er efterhånden blevet lidt af en indretningsnørd, og jeg elsker at rykke rundt på møbler, købe småting til lejligheden – og ikke mindst at kigge efter møbler forskellige steder på nettet og i butikker. Et sted, jeg som oftest ender i min indretningsjagt, er Sofakompagniet. Det var min veninde Anne, der i første omgang fortalte mig om Sofakompagniet, og siden hen har jeg været stor fan. Sofakompagniet er et decideret perfekt sted at finde den helt rigtige sofa, der passer ind i den personlige indretningsstil, er cool og moderne – og ikke mindst til at betale! Problemet med indretning er netop, at det hurtigt kan løbe løbsk økonomisk, og her er præcis Sofakompagniet en sikker vinder.

Sofakompagniet åbner om lidt et pop-up showroom i hjertet af København (Nytorv, Rådhusstræde 1); en perfekt lokation for en travl kvinde som mig, der ikke nødvendigvis har tiden til at fise byen rundt for at kigge på interior. Showroomet åbner d. 15. september kl. 15, hvor der vil være goodiebags til de første 100 kunder. Herefter vil showroomet være åbnet i følgende tidsrum: Mandag-fredag: 11.00-19.00 og lørdag-søndag: 10.00-17.00. Læs mere om showroomet her. Ovenstående modeller er mine favoritter fra showroomet!

Emil Thorup har desuden designet en særlig sofa, som også er at finde i shoppen – og der vil snart blive lanceret et nyt og spændende designsamarbejde med skønne Christiane Schaumburg Müller i slut september.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SOFAKOMPAGNIET
.
POP-UPinvitation

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY LET ME DRIVE YOUR CAR