EFTERÅR I MIT BLOD

SHOP MIN GARDEROBE TIL GODE PRISER!

flyer
Sæsonerne skifter, og det vil sige, at jeg endnu engang har ryddet op i garderoben. Denne gang heftigere end nogensinde før, og jeg måtte sågar havde min veninde herop for at hjælpe med at stille klar – jeg har nemlig besluttet at holde tøjsalg nu på lørdag og søndag, begge dage fra 10-12. Det foregår i min lejlighed på Nørregade 53, 3.th i Kbh K, lige ved Nørreport st. (Hvid gitterport mellem 7/eleven og Juicebaren, ring på dørtelefonen). Der vil være nyt som gammelt – tøj fra alverdens lækre highend og highstreet brands, primært i størrelserne 34, 36 og 38 – sko str. 37. Priser fra 50-1500kr. Jeg har også lidt beauty, tasker og smykker.

Tag din veninde, mor eller søstee under armen og kom og shop og hyg. Tager selvfølgelig mobilepay, og ellers kontakt (hæveautomat 1 minut herfra)!

PS. Har spejl, men tilbyder ikke “prøverum”, så hav noget tøj på under, I tør prøve i. Jeg skal nok kigge væk! Husk desuden poser, da jeg heller ikke har sådanne liggende. Jeg glæder mig til at se jer!

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EFTERÅR I MIT BLOD