FAVORITE COMBINATION

MANSUR GAVRIEL BY RACHEL AND FLORIANA

mg
I kender sikkert allerede Mansur Gavriel fra deres fantastisk fine bucket bags, som jeg egentlig hele tiden har haft et godt øje til, men aldrig fået investeret i. Forleden faldt jeg så over deres Instagram-profil, hvor billeder fra deres nye SS16 skokollektion florerede. Og jeg døde. Af lykke. Sjældent har jeg set en kollektion af så pænt fodtøj samlet hos ét brand, og jeg kan mærke, at det bliver dyrt for mig, når de rammer webshops og butikker. Desværre ved jeg ikke, hvornår de præcis kommer i handlen, men jeg lover at holde øje og holde jer underrettet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE COMBINATION