RABATKODE: 25% RABAT PÅ ALT HOS SUNGLASSESSHOP

INSPIRATION IS EVERYWHERE

aldo
ALDO SHOES || MADS NØRGAARD DRESS || MADS NØRGAARD TROUSERS || LOUIS VUITTON BAG

Er disse sko ikke bare fine!? Jeg faldt omgående for dem, da jeg besøgte Aldos butik på Strøget. De er sofistikerede og smarte på samme tid, og så passer de rigtig godt til efterårssæsonen, som lige nu raser ind over os. Fordi de er så elegante, så synes jeg, at de passer rigtig godt ind i et lidt afslappet look, som f.eks. ovenstående i navyblå, bløde materialer.

Og så har jeg sørme en god nyhed at fortælle jer! D. 1. oktober fra 18-20 afholder jeg nemlig et event i samarbejde med Aldo hvor der er hele 20% rabat på alt i hele butikken. Jeg lover at fortælle mere senere hen, men håber selvfølgelig på at se så mange af jer som muligt! Husk forresten at smutte forbi Aldos onlineshop, hvor jeg har udvalgt mine favoritter her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ALDO

2 comments

  • Rose

    Hej Marie. Jeg tænkte på om du måske solgte et af dine Sakura hårbånd på lørdag? :-) Knus Rose

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE: 25% RABAT PÅ ALT HOS SUNGLASSESSHOP