SPAR 400KR. PÅ ASOS.COM

HVAD VIL I SE?

inspiration
Tumblr er et fantastisk medie at hente inspiration og lave moodboards fra, og helt sikkert også det sted, jeg bruger det meste af min tid, når inspirationen er ved at dø ud. Jeg bruger derfor næsten Tumblr hver dag, til at søge og dele billeder, der kan hjælpe med at bibeholde den inspiration, det kræver, at komme med nye ideer og tiltag i forhold til kreativitet og bloggens udvikling.

Denne gang vil jeg dog lade jer inspirere mig: Det er alt for længe siden, at jeg har spurgt jer til råds, og nu vil jeg gerne please en smule. Så – hvad vil I se? Hvad vil I ikke se? Og er der noget omkring mig, bloggen eller mit univers, der forvirrer jer, eller som I ikke forstår, og ønsker svar på? Så vil jeg enten løbende, eller i ét indlæg (afhængig af spørgsmål og ideer) besvare/respondere på jeres forspørgsler. Fyr løs!

20 comments

 • Prøv phesent.tumblr.com!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cemile

  Noget mere mandepanel om kvinders tøjvaner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Inspiration til hverdagstøj (fx ved flere outfitbilleder), festtøj, undertøj, vintertøj (både støvler, jakker og accessories)…

  Derudover, så flere tegninger og videoer!!
  Og måske mere budgetvenlige tøj-ønsker samt interiør-ønsker ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Inspiration til fest outfits, og hverdags outfits. Det kunne også være sjovt, at se din gaderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  De indslag du har lavet omkring mænd, tinder osv er altid sjove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg mangler virkelig inspiration til vinterjakker – og du har en super fed stil. Kunne være dejligt hvis du kunne finde nogle lækre vinterjakker! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bo

  Tattoo inspiration. Du har nemlig nogle monster fede tattoos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Enig med Sandra – meget gerne mere om dit privatliv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Flere videoer! This or that, spørgerunder eller bare opdateringer på hvordan du går og har det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Dit privatliv! Har du fået kæreste, eller du gået tilbage til Sophus? Hvad skal der ske med dit liv de næste mange år? Hvor er du bosat og hvad laver du når du er 30?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes det kunne være sjovt at se et indlæg med nogle af outfits fra gennem tiden, som du nu slet ikke forstår at du tog på.
  Hvis du da har sådan nogle ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg tænkte måske om du kunne fortælle om dine tegninger? De er såååå seje det er helt vildt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er enig med Emma:-)
  Mere interiør ville være retti dejligt. Eventuelt ligesom den der rundvisnings-video du lavede i din stue for et par uger siden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Nu har du jo en stor udskiftning i din garderobe, hvilket jeg godt kan forstå. Men jeg kunne godt tænke mig at se de stykker tøj, sko og tasker som du bare ikke kan skille dig af med. Jeg tænker at det må være nogle helt særlige klassiske stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Nogenlunde budgetvenlig interiør inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Vil bare lige tippe dig om, at der stadig står “Vilde Kaniner” under din info her på bloggen :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Gram

  Hej Marie!
  Jeg elsker når du laver collager med tøj du finder og ønsker at købe, men ofte er det i en helt anden prisklasse end den jeg kan bevæge mig ud i, så jeg kunne rigtig godt tænke mig hvis du lavede collager med liiidt billigere alternativer.
  knus Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Nu er det noget tid siden vi sidst har set din skosamling, den må efterhånden have udviklet sig en del. Den vil jeg gerne se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et indlæg om “simple styling tips” f.eks. Forskellige måder at binde et tørklæde, forskellige måder at bruge bælter, skal man sætte overdelen ned i bukserne eller lade den hænge løst. Osv osv.

  Håber det giver mening :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes din blog er super fin og du har nogle vildt lækre outfits! Personligt kunne jeg godt tænke mig, at se lidt mere bolig også, da din indretning inspirere mig så meget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 400KR. PÅ ASOS.COM