CASHMERE AND PLEATED SKIRT BY MUNTHE

FREDAGSPOP (PÅ EN LØRDAG)

90’ERNE: DESTINY’S CHILD – JUMPIN’ JUMPIN’ (1999) Jeg er faktisk helt vild med dette nummer, som jeg havde lagt i glemmebogen; og som pludselig regnede ned over mig efter en heftig Glee-besættelse (hvor nummeret selvfølgelig er med), og det er særlig godt at lytte til, mens man gør sig klar til en bytur, eller for et energiboost inden et møde.

00’ERNE: BLACK EYED PEAS – DON’T PHUNK WITH MY HEART (2005)  Jeg kan tydeligt huske, at vi dansede til denne som opvarmning til musical, og hvor meget, jeg elskede den! Desuden er musikvideoen virkelig sjov og 00’et agtig. Fergies stil ER og bliver fantastisk på en virkelig kikset måde.

10’ERNE: THE WEEKEND X ED SHEERAN – DARK TIMES (2015) Hele The Weekends nye album bliver skamspillet herhjemme i øjeblikket, og dette nummer er ingen undtagelse. Jeg var faktisk i tvivl om, hvilket nummer fra albummet, der skulle fremhæves, da alle sangene fanger mig på den helt rigtige “fuck me slowly“-måde. Der er en helt særlig sound og energi i The Weekends musik; og mangler man den helt rigtige “stemningsmusik” (forstå mig ret; hentydningen er fræk), så bør dette album sættes på.

5 comments

 • Ana

  Min personlige favorit på the weeknd’s album er Acquainted, den er så dejlig, og lidt fræk jovist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fun fact:
  Hans kunstnernavn er faktisk The Weeknd og ikke The Weekend – underligt nok. Gode numre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Fun fact: Han fjernede e’et i “weekend”, da han opdagede, at der var et rockband i Canada der hed The Weekend ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Dont phunk with my heart er også en favorit hos mine piger og jeg!

  Ejer du stadig din Stine Goya x Erik Frandsen bluse, og hvis ja, er du så interesseret i at sælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er næsten ligesom morgenmad til aftensmad. Der er intet bedre. Elsker The Black Eyed Peas :)
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE AND PLEATED SKIRT BY MUNTHE