DEN NYE IT-SWEATER

EN GOD NYHED

aldooutfit
ALDO BOOTS || LACOSTE SKIRT || NØRGAARD TOP || MONKI JACKET || GANNI HEADBAND

Jeg har glædet mig enormt meget til at præsentere denne dejlige nyhed for jer: Jeg er nemlig blevet ambassadør for sko-brandet Aldo! Jeg har personligt altid associeret Aldo med gedigent og komfortabelt fodtøj i god kvalitet; men efter et besøg i butikken på Strøget fandt jeg hurtigt ud af, at Aldo er meget mere end det: De laver nemlig de fineste modeller af lækre støvler, seje sneakers og feminine stiletter med gode detaljer.

Da jeg besøgte butikken, fik jeg lov til at snuppe et par af mine favoritmodeller med hjem – nemlig disse fantastiske lak-basser! Jeg faldt omgående for dem, fordi jeg virkelig synes, de ser dyre, eksklusive og smarte ud, på trods af kun at koste 600kr. Virkelig et scoop, hvis I spørger mig. Hælen er perfekt til en lille spurv som jeg, og så er skaftelængden god til korte ben. Støvlen er størrelsessvarende, og kan købes her. Se mine andre Aldo-favoritter her!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ALDO

15 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NYE IT-SWEATER