HOW TO KEEP IT CLEAN AND SIMPLE

DIREKTE FRA (SOVE-)HJERTET

DRamzebra
DREAMZEBRA MADRAS

“Madrasser på en modeblog?”, tænker I så. Men nu skal jeg fortælle jer en ting: (God!) søvn er muligvis det vigtigste element for mit velbefindende, og derfor også en enormt essentiel del af mit liv og min hverdag. Særligt efter at jeg er begyndt at træne og tænke over en sundere livsstil, er det blevet meget klart for mig, at jeg må prioritere søvn i et andet omfang end tidligere. Af frygt for at lyde som en reklamesøjle, vil jeg alligevel påstå, at jeg aldrig har sovet bedre, end jeg gør nu. Det kan selvfølgelig have med mange faktorer at gøre, men det er da bemærkelsesværdigt, at der sker samtidig med ankomsten af min nye madras fra Dreamzebra.

Jeg har aldrig været typen, der har gidet investere i en seng af ordentlig kvalitet, da jeg synes, at snakken om komfort kontra pris var lidt trættende. Jeg har heller aldrig tænkt, at det ville påvirke mig så meget, som jeg føler, at det gør lige nu. Dreamzebras madrasser kommer i forskellige størrelser, så du kan finde præcis den rette størrelse til dit behov, og så leveres de gratis lige til døren (vældig smart for en lejligheds-levende pige som jeg uden kørtkort), og de fylder kun, hvad der svarer til et lille køleskab. Desuden kører Dreamzebra en garenti, hvor man kan få lov til at teste madrassen i 100 dage, og er man utilfreds, henter de gratis madrassen igen.

Som I nok kan se, har jeg været kreativ, og stablet madrassen ovenpå min seng, og egentlig fra start tænkt det som en midlertidig løsning – men jeg er blevet lykkelig over min nye, høje seng – og har haft en veninde boende de sidste par dage, der kan bekræfte min entusiasme. Alternativt kan den “tilkobles” et almindelige sengestel, eller simpelt hen bare placeres på gulvet.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode til jer, hvis I nu selv skulle blive fristet til at prøve en Dreamzebra madras. Som sagt er det en vældig seriøs anbefaling lige fra (sove-)hjertet af – og I kan altså lige nu få 250kr. rabat (gælder de næste 30 dage) på Dreamzebras sortiment med rabatkoden MARIEDREAM.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED DREAMZEBRA

2 comments

 • L

  Hvor er det fine sengebetræk og den søde brune kasse fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Sengebordet er fra Piet Hein Eek og sengetøjet er fra H&M, men tre år gammelt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO KEEP IT CLEAN AND SIMPLE