ANDSNEAKS GIVEAWAY

70’S FEEL WITH CLOSED

closed copy
CLOSED JEANS || CLOSED TURTLENECK || SAINT LAURENT SHOES || CELINE BAG

Jeg har altid været vild med Closed, men er virkelig blevet mere end positivt overrasket over kvaliteten og brugbarheden af diverse styles. Dette outfit består af to favoritter fra Closed; nemlig disse helt fantastiske, brede sømandsbukser og den fineste rullekravebluse i den smukkeste blommefarve. Blusen er desuden lavet i lækreste kvalitet indeholdende en lille smule kashmir, hvilket gør den ultra-blød.

Ret 70’er cool (måske mit pandehår også tilføjer en smule 70’er stemning!?), og en god blanding af noget feminint og maskulint, fordi overdelen sidder til, og bukserne er vidde, dog med fokus på talje. Jeg foretrækker klart stiletter til et sådan look, men et par sneakers eller sandaler vil også sagtens kunne fungere.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED CLOSED

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANDSNEAKS GIVEAWAY