BROWN AND COMFY

CASHMERE AND PLEATED SKIRT BY MUNTHE

munthe
Munthe står for mig som værende et feminint, skønt og levende brand, som forener klassiske basisstyles i god kvalitet med mere vovede og sæsonbetonede pieces. Jeg er her hoppet i to mere klassiske items; nemlig denne fantastiske kashmirstrik i nude og en midinederdel i glat stof med plisseringer. Jeg kan allerede nu mærke, at strikken bliver en søndagsfavorit, og at nederdelen vil være blandt mine fortrukne efterårsunderdele. Den cutter nemlig det helt rigtige sted, og er højtaljet nok til at give illusionen om lange stænger.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MUNTHE: MUNTHE CASHMERE KNIT (in stores now) || MUNTHE PLEATED SKIRT “GOSHI” || HERMES SANDALS || CHLOE EARRINGS || (under) MUNTHE “GINIA” KNIT

.

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWN AND COMFY