70'S FEEL WITH CLOSED

BRÆNDTE FARVER + LOTTO VINDER

orangestrik
ENVII SWEATER || WEEKDAY SKIRT || MNZ BALLERINAS || SAKURA HAIRBAND || FRAMA TABLE

Disse dage føler jeg stor trang til at pakke mig ind i store striktrøjer, som denne mohair-sag fra Envii i den fineste, brændte nuance. Jeg bar outfittet forleden, da jeg var sammen med Mille – en virkelig dejlig arbejdsdag, hvor der blev fokuseret på bloggen. Det er rart med nogle hjemmearbejdsdage engang imellem, særligt når det er i godt selskab.

SPONSORERET: Og så blev det også tid til at finde vinderen af min Lotto-giveaway, hvor præmien var en middag for to til en værdi af 2000kr. Vinderen blev Signe, med følgende besvarelse: “Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg købe en tur til rummet. Det må være den vildeste oplevelse, og har været en drøm siden barnsben. Det er helt okay at drømme stort. The sky isn’t the limit!” – stort tillykke og tak for alles deltagelse!

Og så har jeg desuden tilføjet EN MASSE nyt til salgsbloggen i mandags og i går aftes, så hvis I endnu ikke har været forbi og gøre jer et godt køb, så er det nu! Alt ryger sindssygt stærkt, og det er først til mølle. Alle luksusvarerne er desuden blevet sat markant ned. Besøg salgsbloggen her!

3 comments

  • Kamilla

    Hej Marie! Håber det er ok jeg skriver her :-) Jeg har lige et spørgsmål ang. din Rebecca Posselt kjole, du har til salg på din salgsblog. Er det en lille eller stor x-small? Jeg er nemlig normalt en str small, så er lidt i tvivl om jeg vil kunne passe den, men den er bare ret så fin. Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Taske samling?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70'S FEEL WITH CLOSED