WISHLIST

BOOTS, DENIM DRESS AND GIVEAWAY

hej
ALDO BOOTS || CELINE BAG || ASOS DRESS

Som ambassadør for Aldo har jeg fået lov til at vælge nogle af mine favoritstyles fra kollektionen; udover de støvler, jeg viste jer sidst (her), så har jeg også valgt disse seje, lange støvler med snørre og hæl. De har et ret råt look, så jeg har stylet dem med en kjole, for at lege lidt med kontraster mellem det pæne og edgy. De vil også gøre det ret så godt med en plisseret nederdel, uldne strømpebukser og striktrøje her til vinter. Mmh! Se mine Aldo-favoritter her.

Men et ambassadørskab skal selvfølgelig også komme jer til gode! Aldo har nemlig lige nu en sej giveaway kørende på Facebook, hvor det er muligt at vinde to gavekort af hver 1500kr. til Aldo, til dig og en ven. For at deltage skal du like Aldos Facebookprofil og tagge en ven i billedet af vedkommendes formodne favoritsko med en kort tekst omkring, hvorfor præcis denne vens stil inspirerer dig. Læs mere og deltag i konkurrencen her. Konkurrencen løber frem til d. 16. september. Jeg krydser fingre!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ALDO OG INDEHOLDER AFFILIATE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST