SAKURA

TO BANG OR NOT TO BANG

hebangs
Sikke en fræk titel. Nu er den “værste” (eller bedste) del af sommeren ved at være ovre, og jeg behøver ikke længere at bekymre mig om svedig pande under pandehåret. Derfor står jeg lige nu og overvejer, om jeg skal lade mit pandehår gro (lige nu går det mig til næsen-ish), eller om jeg skal klippe pandehår igen.

Folk har meget forskellige meninger om pandehår generelt set, og det er måske ikke just mest oplagte valg som single (da jeg fornemmer en stor modstand hos størstedelen af hankønsvæsener?), men jeg føler mig på én eller anden måde mere som mig selv, når jeg har denne frisure – og mine yndlingsbilleder af mig selv er altid med pandehår. Mit hår er desuden heldigvis så “medgørligt”, at jeg bare kan skubbe det til side eller sætte et hårband i, hvis det bliver for irriterende.

Jeg er personligt stor fan af pandehår, da det skaber struktur til et ansigt, og giver en sexet, skødesløs følelse. Pandehår er mange ting, og jeg er umiddelbart mest til den halvlange, pjuskede version – selvom en kort page virkelig er sej, hvis man kan rocke looket. I kan nok godt høre, hvor det bærer henad; og hvis jeg kender mig selv ret, har jeg sikkert allerede svunget saksen, når dette indlæg udgives, ha ha.

Hvis du selv drømmer om at afprøve frisuren, så kan jeg virkelig anbefale at snakke med en frisør først. Pandehår kan fungere til de fleste ansigtsformer, men skal have rette facon og længde. Umiddelbart er pandehår rigtig godt til høje pander (som min), men er også fint til at indramme et ansigt med en kindbenslængde.

Hvad synes I om pandehår?

19 comments

 • Maria

  Hej Marie
  Du er så fin både med og uden pandehår. Men du skal da have pandehår, hvis det er det du føler ‘er mest dig’ :) Og du skal skisme da ha’ en mand, der kan rumme at du har pandehår – en fyr der ikke kan lide pandehår, eller har en mening om, at du ikke skal ha’ det – han er sgu ikke mand nok til dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker pandehår! Jeg har haft pandehår siden jeg var 12 til for nogle måneder siden.
  Min erfaring er at mænd er ligeglad. Jeg har haft mange beundrer med den frisure.
  Marie! Jeg synes du skal klippe det! Du er møghamrende smuk med pandehår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har verdens mindste pande, så det har vist aldrig været helt vellykket til mit ansigt. Men jeg synes du skal køre pandehår! Tror det er den smukkeste, mest inspirerende frisure (i sin enkelthed) jeg nogensinde har oplevet – til dig og helt generelt :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes faktisk, du skal lade det gro. Måske fordi jeg selv er i en udgroningssituation. Mit er desværre ikke til, at jeg bare kan skubbe det rundt, og det stritter over det hele, hvis jeg tager det bagover med et hårbånd. Så jeg er lidt i krise de næste måneder! Men jeg synes, det er rigtig fint til dig begge dele – selvom jeg lidt foretrækker uden pandehår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker pandehår og har rocket det stort set hele mit liv, og kan nok sige, at jeg næsten har været alle typer igennem; det helt korte lige, det “normale”, det buede, det skæve, det skrå, “gardinet” osv. Men da jeg skulle sidde model for min ven, som skulle være frisør, måtte jeg lade det gro og har ikke fået klippet pandehår siden, trods mange overvejelser om det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Helt klart pandehår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Klart pandehår ! Syntes klart det klæder dig bedst og giver kant der passer til din personlighed( tror jeg, kender dig jo egentlig ikke). Med hensyn til det med fyrene, så er der altså bare nogle ting de ikke forstår. Men kan faktisk ikke genkende billedet af, at fyrene ikke er til pandehår, måske det er noget sjællandsk .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvis der er nogen der kan bære pandehår er det i hvert fald dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvilken hårshampoo bruger du til dit hår? For siden du bare kan skubbe det til siden og få det til at sidde som det passer dig, tænker jeg ikke det er en shampoo som giver helt vil meget pleje/er alt for tung ..Jeg selv bruger en meget plejende og tung shampoo og mit hår er ikke særlig medgørligt særlig tit, og vi har stort det samme struktur i håret, tykt med let fald ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, mit hår har faktisk altid været virkelig medgørligt. Det er det samme, om det er den dyre fra Gun Britt eller hotelværelsets :-D

   I got it from my mama.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er store fan af dit pandehår! Synes det klæder dig virkelig godt, så jeg stemmer også for at du får det igen!
  Har selv lige været ved frisøren idag og fået mit eget trimmet, men måtte dog erkende igen igen at jeg selv er den eneste der kan klippe det pænt.. Nok fordi jeg kender mine egne hvirvler bedst ;-)
  Og ja der er noget med fyre og pandehår?? Min kæreste så mig vidst også helst uden, men jeg elsker det – netop fordi det giver karakter til ansigtet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Pandehår go go go! Så billedet af dig med fjølelssættes fra weekday, og tænkte faktisk på at pandehåret klæder sig så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har selv pandehår, så kender ligesom det med den svedige pande under håret. Ikke ret lækkert.
  Til tider er jeg vildt irriteret over at have pandehår, men på den anden side er det lidt blevet mit kendetegn, så kan næsten ikke nænne at lade det gro ud.
  Jeg synes, at det klæder dig helt vildt (!) godt, derfor håber jeg du beholder det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Totaaaalt for! Jeg fik det igen for en måneds tid siden, og jeg er så vild med det look. Det redder mit outfit halvdelen af tiden!
  Og det klæ’r altså bare dig super godt – I say BANG BANG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hvem er pigen i øverste højre hjørne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Synes helt klart du skal lade pandehåret gro!! Du ser meget mere mild og feminin ud uden det tunge pandehår, og synes simpelthen det klæder dig ualmindelig godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke alle kan bære det, men dét kan du! I say go for it. :-) Jeg synes du er smuk med håret væk fra ansigtet, men dit pandehår giver dig så meget kant og personlighed, og det passer bare til dig. Sådan lidt ikonisk til lige netop dig faktisk. Lidt ligesom Anna Wintours kantede page – if it works, don’t fix it. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg stemmer uden tvivl for pandehåret! Pandehår er helt sikkert kommet for at blive! Det kan virkelig gøre noget helt fantastisk for ens ansigt og dermed ens udtryk!
  Hvis du føler at det er den frisure der passer bedst til dig og din personlighed så kan det da kun være det rigtige at gøre. Jeg tænker også at hvis det føltes som det rigtige, så vil din udstråling også udstråle netop dette.., og en selvsikker udstråling er jo lige noget for de der hankøn ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAKURA