I SOMMERHUSET

VIND EN TUR FOR TO TIL THAILAND MED SWEETDEAL!

ejsmedmig
Jeg er kæmpe-fan af dealsites, og kender efterhånden Sweet Deal temmelig godt, da jeg flere gange før har nævnt siden her på bloggen. Sweet Deal tilbyder op til 70% rabat på produkter og oplevelser; lige nu kan man f.eks. (i København) tage kørekort for kun 5000kr. (!), hvilket virkelig er relevant for én som mig, som fik kørekortet i 18-års fødselsdagsgave, men som aldrig har fået taget lovpakken. Der er også rabatter på hot yoga, rejser (hvilket man virkelig bør holde øje med, for der er virkelig mange penge at spare!), sengetøj og middage. Oplevelserne er endda delt op i byer, så du kan finde en oplevelse, der passer dig, i nærheden af dig og din hjemby.

Jeg har forlængst fundet ud af, at man bliver nødt til at være signet op til deres nyhedsbrev, hvis man vil nå at have de rigtig gode deals, inden de bliver udsolgt, og er af samme årsag selvfølgelig også selv signet op. Hvis du signer op til deres nyhedsbrev netop nu, deltager du faktisk i en konkurrencen om en rejse til Thailand for to i 14 dage. Skriv dig op til nyhedsbrevet her!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED SWEETDEAL

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SOMMERHUSET