VIND EN MACBOOK AIR MED NYT SYN & SUPERDRY

SOMMERHUS

collage
Jeg spenderede et par dage i løbet af sidste uge i min venindes sommerhus på Fyn sammen med de skønneste mennesker. Det var virkelig et par gode og afslappende dage, hvor vi solede, badede, grillede, så film, drak Royal Shandys og nød den danske sommer i fulde drag. Ovenstående kollage illustrerer forhåbentligvis, hvor idyllisk og hyggeligt, vi havde det. Vejret var heldigvis med os, og jeg vil sågar sige, at jeg har fået farve og tanlines! Se flere billeder fra vores tur og outfitcredits på Instagram.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ROYAL

3 comments

 • Maja

  Det ser ud til at I havde en rigtig god tur. I det hele taget ser det ud som om, at dig og din veninde gruppe har et stærkt og godt bånd til hinanden på kryds og tværs. Mav kan sgu ikke andet end sidde her som tilskuer og ønske en lille bitte smule, at man var en del af det. For det hele ser sgu så hyggeligt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er den bedste venindegruppe, man overhovedet kan ønske sig. Det er en fryd at alle er så nede på jorden, og at vi kan have det så sjovt og hyggeligt sammen. Jeg er glad for, at det skinner igennem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN MACBOOK AIR MED NYT SYN & SUPERDRY