10 (SERIØST!) RANDOM TING OM MIG

PRE FASHION WEEK


AFFILIATE: RAYBAN SUNGLASSES || AESOP HAND CREME || LOUIS VUITTON AGENDA || CELINE BAG

Jeg har, i anledning af modeugen, investeret i et nyt par solbriller – og de er ganske enkelt fantastiske! Mit program her onsdag og torsdag er tæt pakket, men jeg har været super selektiv denne modeuge, og skal derfor kun se få, men til gengæld rigtig gode, shows. Ses vi her i modeugen?

3 comments

 • Mette

  Hej Marie :)
  Jeg glæder mig rigtig meget til følge dig og din modeuge!
  Jeg villige spørge dig angående en bluse som jeg set du har været iført et par gange på snapchat :) Den er hvis med sådan noget rød/hvid skrift på hen over blusen! Den er super fin og vil meget gerne hører hvor den er fra? (hvis du ved hvilken en det er, at jeg snakker om?) :)

  På forhånd mange tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er fra Comme Des Garcons :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal arbejde og i sommerhus, men jeg regner med at være klæbet til min iPhone ;-)
  Jeg glæder mig til at følge med i dine dage.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 (SERIØST!) RANDOM TING OM MIG