MARNI SNEAKERS

OLIVIA VON HALLE

pyjamas 1. YELLOW || 2. BURGUNDY || 3. PINK || 4. BLUE

Jeg opdagede Olivia Von Halle i en af mine favoritbutikker i København; Holly Golightly. Olivia Von Halle laver de smukkeste natklæder, og særligt deres pyjamasser fangede min opmærksomhed, da de; i hvert fald ifølge mig, sagtens også kan anvendes til hverdag. Jeg tjekkede webshoppen ud, og faldt omgående for en karrygul version i sikke med store, hvide blomster, og denne endte jeg altså med at klikke hjem. Holly Golightly har en masse fine versioner hjemme også, men lige denne måtte jeg altså eje. Olivia Von Halle laver også natkjoler, kimonoer og natmasker, og alt er simpelt hen så underspillet, delikat og lækkert, at det gerne måtte bo hos mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARNI SNEAKERS