OFF SHOULDER TOPS ON BUDGET

MÆND OM KVINDER

MÆNDENESDOM
Jeg har hevet fat i “Mændenes Dom”-panelet (samt én ny), og bedt dem færdiggøre fire sætninger omkring kvinder.

“Mændenes Dom” har været en rigtig populær kategori her på bloggen, og det forstår jeg egentlig godt: Jeg elsker nemlig også selv at læse denne type indlæg, og synes egentlig, at jeg har fundet nogle ret så forskellige, og alligevel repræsentative, mænd, til at lege med.

Dog vil jeg gerne knytte et par ord til den diskussion, der opstod i kommentarfeltet ved det sidste af denne type indlæg, omhandlende kvindefrigørelse og mandschauvinisme; for nej, vi kvinder skal selvfølgelig ikke kun klæde os på for mænds skyld. Det er min generelle holdning, og det håber jeg også skinner igennem her på bloggen. Jeg tror, at det er vigtigt, at se humoristisk på denne type indlæg, og ikke tage alle kommentarer lige alvorligt. Når en mand påpeger, at han hellere ser en kvinde i høje sko end sneakers, så er det ikke nødvendigvis for at stereotypisere kvinden, men vel lige så meget for at fortælle, at det er rart, når kvinder gør sig umage. Altså – fuldstændig ligesom vi har det med mænd.

Mode (og blogging) kommer lynhurtigt til at være kvinders bedømmelse af andre kvinder, og min tanke har aldrig været at lade mændene dominere, men at få mændenes perspektiv og tanker omkring kvinder og påklædning – NETOP fordi vi er frie nok til at gå i, hvad fanden, vi vil. Når alt kommer til alt, så bør vi hverken klæde os på for mænd eller andre kvinder, men for os selv.

6 comments

 • Benedikte

  Flere af disse indlæg – jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hahaha Phillips sidste kommentar omkring forskellen på mænd og kvinder! Jeg dør af grin! Gud hvor er det sandt og hvor fremstår det dog dumt når man ser det på skrift :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg. Du har fundet nogle mænd der ikke kun går op i store dit og dat ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et interessant indlæg – og jeg synes det er super fedt af mændene her har så forskellige og alsidige svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Elsker det her indlæg! Specielt fordi ham den sidste altså bare er lækker på den helt rigtige måde ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Super fedt indlæg! Hvor er det ret at høre nogle mænds mening og synspunkter på os kvinder :) Super inspirerende og genialt fundet på! Jeg synes på ingen måde, at det gør kvinden til en stereotype. Vi lever i et moderne samfund, hvor kønsrollerne flyder langsomt over i hinanden, derfor kan det også være mega fedt at høre en mands mening, og alle kvinder kan vel lide at føle sig lækre og feminine? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF SHOULDER TOPS ON BUDGET