NLY TREND FAVORITES

I SOMMERHUSET

beachin
AFFILIATE: WEEKDAY BIKINI TOP (similar) || LEVI’S SHORTS (similar) || SAKURA HAIRBAND || CELINE SUNGLASSES || CHLOE HOOPS (similar)

Jeg veksler lidt mellem en forkærlighed for billeder 1) taget på telefonen; da de giver en skøn skødesløs-, nærværs- og “on the run”-følelse (se her), 2) blitzbilleder; som har en cool og æstetisk kant, som jeg personligt er meget stor fan af (se her), og 3) “klassiske” outfitbilleder udendørs taget med et godt kamera og ordentligt objektiv (se her). Disse hører selvfølgelig til sidstnævnte kategori. Hvad er jeres tanker om billederne her på bloggen? Hvad kan I bedst lide?

8 comments

 • På bloggen er jeg mest fan af sidstnævne og lidt blitz-billeder en gang imellem. På Instagram synes jeg mest, at det er de der “on-the-run” billeder, der gør sig bedst frem for dem, der er nået at blive poleret eller opstillet :)

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv! Dine “professionelle” outfit-billeder gør sig virkelig smukt på bloggen <3 Jeg har aldrig rigtig kunnet se ideen med blitzbillederne, selvom jeg godt kan se, at de har et lidt retro touch.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg synes, de to ovenstående billeder er super fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-Sofie

  Jeg er personligt helt forelsket i dine blitzbilleder – endelig flere af dem, da de netop er meget æstetiske, men også unikke :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Jeg synes det er så cool, at du formår at bruge alle tre måder at fotografere på uden, at det kommer til at fremstå rodet. For det gør det virkelig ikke! Keep’em coming, gurl! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissel

  jeg synes både mobil billederne og billederne taget med blitz er noget man ikke ser på professionelle blogs andre steder. jeg forbinder begge med din blog og style. blitze billederne kan godt give et udtryk af mørke, fordi du i princippet jo godt kan tage det mens det er mørkt udenfor. så i foråret og sommeren, er det fedt at du også bruger de klassiske “pæne” blogger billeder (-:
  tak for en skide fin blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg synes generelt alle dine billeder stråler af kvalitet, og jeg er stor fan af din blog. Men du har ret i at iPhone-billeder skaber her-og-nu følelsen, og det er netop nærværet (synes jeg) som skinner så flot i gennem på din blog. Så det må du endelig ikke stoppe med :-) God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY TREND FAVORITES